FuriousFPV FORTINI F4 V2

0804

Nieuw product

Furious FPV Fortini F4 V2 32Khz Flightcontroller met OSD en BEC.

Meer details

€ 39,95

 

Voortbouwend op de krachtige Fortini F4, introduceert Furious FPV de geheel nieuwe Fortini F4 OSD, Hiermee introduceren we nieuwe mogelijkheden en functionaliteit om de setup te vereenvoudigen en uw volgende FPV-ervaring makkelijker te maken.

 

Gebruikmakend van het vooruitstrevende en feature rijke Fortini F4 platform hebben we BetaFlight OSD geïntroduceerd, met de volledige mogelijkheid om elke instelling die je nodig hebt rechtstreeks via je zender te wijzigen. Geen noodzaak voor uw pc of laptop in het veld maar met slechts een paar eenvoudige stick-bewegingen.

 

Van PID's, camera-instellingen, VTx-vermogen en nog meer, de Fortini F4 OSD bouwt voort op de vorige F4 met krachtige en gemakkelijk te gebruiken bedieningsmogelijkheden zonder de noodzaak van een pc. Heb meer nodig? We hebben een ingebouwd LC-filter toegevoegd voor een nog beter en zuivere videobeeld, zodat je met je volgende FPV vlucht kan genieten van storings vrij beeld.

 

Ontworpen om bij de beste FC's te horen gebruikt de Fortini OSD high-performance 32 kHz Invensense 20602 gyro's met lage ruis, (5) UARTS, ingebouwde Input / Output Voltage Protection en de mogelijkheid om met S.PORT directe verbinding met de ontvanger mogelijk te maken zonder enige receiver modificatie. Deze compacte FC biedt alles wat je maar kunt wensen van de meest geavanceerde vluchtcontroller die vandaag beschikbaar is.

 

Kenmerken:

 • Ultra eenvoudigde OSD-interface.
 • High Performance, Low Noise, Ultra Sensitive 32 kHz Invensense 20602 Gyro
 • Vijf UARTS voor gelijktijdige verbindingen van SBUS, S. Port, MSP-ontvanger en USB
 • UARTS Verbindingsopties voor TBS Smart Audio of Immersion RC Tramp
 • Geïntegreerde Soft-Mount siliconen demping voor maximale FC-functionaliteit
 • Inschakelspanningsbeveiliging Input & Output via transiënte spanningsonderdrukker
 • Hoge kwaliteit 5V 2A BEC w / 2S - 6S Voltage Input Range
 • Ingebouwde UART inversion voor SBUS- en Smart Port-verbinding
 • Aparte voeding voor gyro met LDO voor lage ruis en hoge nauwkeurigheid
 • 3.3V - 5V Selecteerbare BEC-uitgang voor Rx
 • Volledig geschikt voor Power Rx via USB-poort
 • clean en gemakkelijk te verbinden 4-in-1 ESC
 • Clean en eenvoudig aan te sluiten VTX met telemetrie 

 

Rev V2-upgrades:
 * Extra seriële RX 5 en optionele omgekeerde UART6.

 

BetaFlight OSD - vereenvoudigd instellen.

Sluit de pc en stapt de wereld van eenvoud & gemak binnen. De makkelijke wereld van de set-up wacht op u met de ingebouwde BetaFlight OSD en biedt een volledige parameter en setting aanpassingen zoals Rates, camera, PID's VTx-vermogen en nog veel meer.

 

Invensense 32kHZ Gyro - Niets dan het beste.

Vlieg ermee alsof het op rails ligt. Met geavanceerde gyro-functionaliteit is de 32 kHz Invensense 20602-gyro de beste van het beste en biedt zeer goede vliegeigenschappen bij elke keer dat je de lucht in gaat. Met behulp van een laag geluidsniveau en een hoge gevoeligheid maakt deze gyro elke vlucht eenvoudigweg onvergetelijk.

 

Multi connect verbindings functionaliteit - Keep It Social.

Met de mogelijkheid om zoveel systemen te integreren in (1) vluchtcontroller, stopt de Fortini OSD de gebieden van connectiviteit met (5) UARTS, waardoor SBUS, S.PORT, MSP-ontvanger, USB en ofwel TBS Smart Audio of Immersion RC Tramp-functionaliteit.

 

Bad to the Bone BEC - Function Meets Demand.

Flexibel met een hoog uitgangsvermogen, de 2A 5V BEC biedt een breed 2S tot 6S ingangsbereik, met de mogelijkheid om 3,3V tot 5V ontvangervermogen te selecteren en de mogelijkheid om de Rx via USB van stroom te voorzien. Met dit niveau van flexibiliteit is het eenvoudig plug & play.

 

Input & Output Inrush Voltage Protection - Veiligheid is de sleutel.

Bescherming tegen extreme spanningspieken, de Inrush Input & Output Voltage-bescherming houdt alles veilig en zorgt ervoor dat spanningspieken van voorbijgaande van actibe braking geen schade kan aanrichten.

 

Camera OSD-bediening / LED Strip-functies

BetaFlight OSD en nog meer, de FORTINI F4 OSD kan de OSD-instellingen van de camera en ledstripfuncties besturen. Dit laat volledige aanpassing toe aan je build, zowel qua prestaties als uiterlijk.

 

User manual: FORTINI F4 OSD

 

 

Related Products