FuriousFPV Dock-King Ground Station

0802

Nieuw product

Verbeter de prestaties van uw True-D-module met de dockingstation. Met geupgrade RSSI-algoritmen, geïntegreerde laptimer, verbeterde OSD en dubbele A / V-uitgang en HDMI.

Meer details

€ 84,50

 

FuriousFPV Dock-King ground station.

 

Verbeter de prestaties van uw True-D-module met dit dockingstation. Verbeterde RSSI-algoritmen met OSD en dubbele A / V-uitgang en HDMI.

Vereenvoudig uw FPV en verhoog uw videoresolutie met de Furious FPV DOCK-KING, zodat ultra-directionele plaatsing mogelijk is voor de allerbeste helderheid van de signaalsterkte.

 

Met uw ontvanger op traditionele in de FPV bril gemonteerd is het een natuurlijk beweging om uw hoofd naar beneden te laten zaken waardoor de richting van de antenne en algehele video-ontvangst niet meer in optimale postie zit. Met de DOCK-KING grondstation is dit probleem verleden tijd door de fixed antenne postities en met een krachtige en compacte lay-out die voor maximale FPV-helderheid zorgt.

 

Verder met geïntegreerde functionaliteit zoals een ingebouwde OSD met RSSI-signaal levels met de dubbele antenne kunt u nu beide antennes monitoren om u te helpen de perfecte richting te bepalen voor de perfecte FPV-opstelling te realiseren.

Naast de geïntegreerde OSD beschikt de DOCK-KING over een waarschuwings zoemer, dubbele AV-uitgangspoorten en een externe uitgang voor HDMI- en DVR-functionaliteit. De DOCK-KING is ultraflexibel met functies boordevol functies en biedt de mogelijkheid om volledig geconfigureerd te worden via een smartphone, en biedt ultraeenvoudige Bluetooth-connectiviteit voor on-the-fly firmware updates en instellingen wijzigen vanaf de smartphone.

 

Kenmerken:

- Breed ingangsspanningsbereik van 2S 7,4V tot 4S 16,8V
- Verbeterd RSSI-algoritme
- Verbeterde DVR-beeldkwaliteit
- Compact en gemakkelijk te gebruiken
- Persoonlijk racetiming systeem
- Ingebouwde statiefbevestiging
- Ingebouwde waarschuwingszoemer
- Dubbele AV-uitvoerpoorten
- Externe uitgangen voor HDMI & DVR (los verkrijgbaar)
- Geïntegreerde OSD met Real-time RSSI-signaalsterkte
- Ultravereenvoudigde setup via Bluetooth Smartphone-compatibiliteit
- Vereist True-D hardware V3.0 of hoger met Firmware 3.7D of hoger.

 

Koppel het DOCK-KING grondstation aan elke FPV goggle, direct compatibel met de FatShark Attitude V3, Transformer, HD of een ander FPV systeem dat HDMI-invoermogelijkheden accepteert. HDMI-module is apart verkrijgbaar.

 

Persoonlijke Lap-tijd-functionaliteit - Push Your Limits.

Houd uw ronden tijden in de gaten met de ingebouwde persoonlijke rondetijd functie, hiermee kunt U de ronden kunt volgen en timen zonder een afzonderlijke RF-timer nodig te hebben.

 

Smartphone-configuratie gereed - The Ultimate In Simplicity.

De installatie is heel eenvoudig met volledige configuratie van de smartphone. Met behulp van Bluetooth-functionaliteit is er geen pc vereist.

 

Pakket word geleverd met:

- FuriousFPV Dock-King-grondstation
- True-D V3.5-cover (FPV-0253-S)
- Kabels AV-kabel (jack 3,5 mm 4 polen) en XT60 naar DC-kabel
- Batterij strap
- gebruikershandleiding

 

*** HDMI- en DVR-modules zijn niet inbegrepen en worden afzonderlijk verkocht als optioneel.

 

* Handleiding voor de DOCK-KING Ground Station

 

* Firmware True-D 3.7D te gebruiken met de DOCK-KING Ground Station: For Windows, for Mac

 

Related Products