Armattan Mongoose

Nieuw product

Armattans Mongoose light series frame, ontworpen voor snelheid met een laag gewicht voor een scherpe prijs!

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

Let me know when available

€ 38,50

 

De Armattan Mongoose is het nieuwste frame van Armatten, het is speciaal ontworpen om Race Ready te zijn dus sterk en licht met een scherpe prijs. het totale gewicht van 67 gram is het de helft minder van de Armattan Chameleon Ti. Toch biedt de hoogwaardige hardware van koolstofvezel, aluminium en roestvrij staal een robuust en vooral licht race frame.

 

Een van de unieke gewichtsbesparende opties van de Mongoose is de afstandhouder (spacer) aan de voorkant. Door 3D CNC-aluminium te gebruiken combineert het de afstandhouder met een FPV camerabevestiging. Dit past en beschermt alle 19 mm micro FPV camera's zoals de runcam micro series. Een ander kenmerk van de spacer is dat het frame word versterkt door de constructie en waardoor het totale aantal bouten dat nodig was om deze streteched racer te monteren teruggebracht kon worden tot 12.

 

Door het frame design met de armen kunt U heel makkelijk zowel 30,5 mm of 20 mm flightcontrollers monteren zonder aanpassingen en het inbouwen van een flight stack is ook geen probleem door de 23 mm tussen ruimte. Aangezien de stack zich tussen de armen bevindt is het wisselen van een arm zeer eenvoudig. Verwijder 2 schroeven om het oude eruit te halen en plaats ze terug om de nieuwe arm te bevestigen. En omdat de armen zijn gemaakt van 3 mm Armattan carbon zijn er ook motor schroeven meegeleverd zodat u het risico van kortsluiting van uw motorwikkelingen met uw frame kunt voorkomen.

 

Zoals U waarschijnlijk weet heeft ieder een voorkeur voor batterijen die of aan de boven- of onderkant worden geplaatst. Racers vaak onder en freestyle boven op en met de Mongoose kunt U je persoonlijke voorkeur zelf bepalen met boven of onder mount door de twee meegeleverde LiPo-beschermingskussens om uw batterij te beschermen of deze nu onder of boven worden geplaatst. Ten slotte zorgen de gaten in de bovenplaat voor tyrap voorziening voor een solide bevestiging van uw VTX-antenne waardoor de SMA connector en antenna niet worden blootgesteld aan stres met een impact.

 

Armattan Mongoose Specificaties:

Gewicht: 67 gram
Frame: 5 inch stretched.
Arm dikte 3mm of 4mm
Motor naar motor: 228
Flightcontroller Mount Pattern 30,5 mm of 20 mm
FPV-camerabevestiging: 19 mm / micro
Max. stack hoogte: 23 mm

 

Chris, CEO van Armattan Quads, beschrijft de kenmerken van de Armattan Mongoose.

  

Inbegrepen:

1 x 5 inch Armattan Mongoose frame
1 x Bottom Lipo pad
1 x Top Lipo pad
4 x landing protectors
1 x Lipo strap
1 x Onderdelenlijst

 

Voor GoPro session mount zie hier

 

BELANGRIJKE OPMERKING: dit model heeft geen levenslange garantie. Het is een onderdeel van de Armattan Lite-serie. We kunnen geen frame van 67 gram leveren met crash garantie. Dit frame is ontworpen voor prestaties op een race track waar zo licht mogelijke gewicht belangrijk is.

Related Products