Dquad Addiction X Frame

Nieuw product

Dquad Addiction X Frame Kit

Meer details

€ 69,95

€ 87,50

-€ 17,55

 

Het nieuwste lid van de Dquad familie is de Dquad Addiction de langverwachte opvolger van de Dquad Obsession. De Dquad Addiction X is een frame met een medium gewicht dat super sterkte is. Een jaar van ontwerpen en testen en met de ervaringen van de Obsession is de Adicction tot stand gekomen, van het ontwerp heeft geleid tot een van de sterkste frames terwijl het nog steeds sub 100 gram is. En met het X design van de armen heb je een perfecte balans voor freestyle vliegen.

 

  

LICHT & SUPER STERK

De combinatie van Armattan carbon met hoogwaardig aluminium en het feit dat je gemakkelijk armen kunt verwisselen bij de Addiction zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk vluchttijd en ondanks zijn kleine formaat is er nog steeds genoeg ruimte voor een complete 30x30mm FC stack en het frame bied ook 20x20mm FC stack montage punten.

 

 

EXTRA PROTECTED FPV CAMERA

De camera is extra beschermd (net als bij de Dquad Obsession) door 7075 aluminium beugels en de montage kan enigszins worden aangepast om verschillende lensafmetingen te ondersteunen.

 

 

ATTENTION TO DETAILS

Met het ontwerp is er niet ingehouden. Dit resulteert in een hoog detailniveau waarbij elke millimeter van het frame een functie heeft.

 

Handleiding voor de Dquad Addiction

Bezoek onze 3D sectie 3D parts voor de DQuad Addiction Arm Protectors, VTX Mount en  TBS Unify VTX Mount

 

3D TPU printed Gopro mount voor de DQuad Addiction 

 

Related Products